TO NYE FILMER TIL OSLO FRIGHT FEST 2015

To nye norske filmer er klare for Oslo Fright Fest 2015! Den ene er Norges første nazisploitation; «Gisela: Herskerinne av Victoria Terrasse», som er en humorfylt, sexy og brutal parodi på sjangeren fra 70-tallet. Den andre er den actionfylte thrilleren «Svart Snø», som med sin bitene satire og brutale scener holder seerne anspent fra begynnelse til slutt.

GISELA: HERSKERINNE AV VICTORIA TERRASSE
giselaposter
75 min / Norge / 2014 / Pria Produksjon
«Gisela: Herskerinne av Victoria Terrasse» er Norges første nazisploitationfilm. I hvert fall en slags parodi, eller hyllest om du vil, av denne suspekte genren som herjet engang på 70-tallet. Filmene ble selvsagt ledet an av den notoriske «Ilsa: Shewolf of the SS». Men vi kunne finne alt fra ren trash som «SS Hell Camp» til mer seriøse filmer som «Salon Kitty». «Gisela» leker pent med sjangeren og tar oss med tilbake til krigens dager i Trondheim hvor okkupasjonsmakten og motstandsbevegelsen møter hverandre i alt fra tortur til frekke sexleker. Her prøver nazistene, ledet an av den brutale Gisela Nussbaum, å lage tyske supersoldater ved hjelp av viking-gener og steroider. Resultatet er en utrolig morsom film laget på lavt budsjett som ikke tar seg selv for høytidelig. En klar festivalvinner!

Regissør, skuespillere og crew vil være tilstede under visning og det vil være mulighet for å stille spørsmål og kjøpe merchandise fra filmen.

https://www.facebook.com/giselaherskerinne

SVART SNØ
svartsnoposter
95 min / Norge / 2014 / 3F Production
«Svart Snø» er en satirisk action thriller stappet med herlige one-liners og dårlig humor. Her har vi en norsk film som ikke er redd for å provosere eller trampe på tær. Sort humor blandes sammen med spenning, actionfylte scener og brutal vold etter hvert som mysteriet nøstes opp. Vi møter her Steinar Harding som sliter med hukommelsen etter en bilulykke. Han finner en mengde ledetråder som en etter en fører han ut i en verre og verre situasjon som innebærer kidnapping, utroskap, skytevåpen og drap. «Svart Snø» har blitt et unikum innenfor norsk film og det har ikke vært laget lignende tidligere. Så få den med deg nå som du har sjansen på Oslo Fright Fest 2015!

Regissør, skuespillere og crew vil være tilstede under visning og det vil være mulighet for å stille spørsmål og kjøpe merchandise fra filmen.

https://www.facebook.com/svartsnofilm

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.