TRE NYE FILMER KLARE FOR OSLO FRIGHT FEST 2015

Tre nye filmer er klare for Oslo Fright Fest 2015! I «Late Phases» møter vi en Vietnam-veteran som må kjempe mot varulver, i «Starry Eyes» har vi skuespilleren Sarah som vi gjøre absolutt alt for en karriere i Hollywood og til slutt har vi «Grotesk» som er en reinspikka splatter fra Danmark med en muterte freak som er ute etter gore.

LATE PHASES
LATE PHASES poster mid res
96 min / USA / 2014 / Another World Entertainment
Ikke siden «The Howling» og «An American Werewolf in London» har vi sett en så god varulv-film. Filmen er laget av spanske Adrián García Bogliano – som er en av de mest spennende regissørene om dagen med filmer som «Here Comes the Devil» og «The ABC of Death». Vi møter her den blinde Vietnam-veteranen Ambrose McKinley som flytter inn i sitt nye hjem for å roe seg ned i pensjonisttilværelsen. Dog er ikke alt som det skal i det lille samfunnet. Uling på nattet, innbrudd og folk som blir drept av «dyreangrep» gjør vår venn mistenksom. Ettersom politiet ikke ser ut til å bry seg tar Ambrose saken i egne hender. «Late Phases» har blitt en spennende film med fete effekter og god oppbygning. En fremtidig klassikker!

https://www.facebook.com/pages/Late-Phases/234316656769307

STARRY EYES
Starry Eyes - KEY ART mid res
98 min / USA / 2014 / Another World Entertainment
«Starry Eyes» er en psykologisk skrekkfilm som ikke er redd for å ta i bruk sterke visuelle virkemidler. Resultatet er slående, skremmende og underholdende. Sarah er en ung kvinne som prøver seg som skuespiller i Hollywood. Ikke det at hun har den store karrieren, og mens hun venter på oppdrag jobber hun på en kjip restaurant der hun blir trakassert av sjefen. Hun er derfor villig til å gjøre alt for å få sitt gjennombrudd. Når hun så endelig får ett tilbud så får hun også testet hvor langt hun faktisk vil gå for å bli kjent. Dette medfører kroppslig lemlestelse og flørt med de mørke maktene. En film du ikke kan gå glipp av!

https://www.facebook.com/StarryEyesFilm

GROTESK
AWE0607_da_forside
64 min / Danmark / 2014 / Another World Entertainment
At undergrunnsfilmen lever i beste velgående i Norden er det lite tvil om. Også våre venner i Danmark er med på moroa og gir oss her det mest brutale bidraget til årets Oslo Fright Fest. En reinspikka splatter laget av glade amatører med sans for gore og perversiteter. Husker du første gang du så filmer som «Bad Taste», «Violent Shit», og «The Burning Moon» og tenkte at dette var faen så rått? Vel, nå er det «Grotesk» som skal sette deg i festivalstemning med denne hysteriske splatterfilmen. Her møter vi et mutert monster, skapt av radioaktiv slim fra månens bakside, og vandrer nå Danmarks idylliske sommerbyer på jakt etter blod og innvoller. Ikke for folk med dårlig mage!

https://www.facebook.com/groteskfilm

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.