DATASPILLET THROUGH THE WOODS TIL OSLO FRIGHT FEST

Det kommende norske skrekk-baserte dataspillet THROUGH THE WOODS kommer til Oslo Fright Fest for å holde presentasjon av spillet. Publikum vil også få muligheten til å prøve ut det spennende spillet og møte skaperne bak i firmaet Antagonist.

Ole Helland fra Antagonist forteller oss: “Vi i Antagonist har jobbet med Through the Woods, som er vårt første spill, i nøyaktig et år nå. Selve målet med spillet er å hente tilbake mystikken i skrekk-sjangeren, altså fortelle akkurat nok, uten å ødelegge den individuelle opplevelsen. En mor sitter i et slags avhør med en mann som stiller et enkelt spørsmål: Hvor er sønnen hennes? I det hun begynner å fortelle om den skjebnesvangre dagen, får spilleren kontrollen. Det unike med spillet vårt er at dialogen fortsetter, selv om spilleren kontrollerer karakteren. Historien hennes involverer troll, spøkelser og andre overnaturlige vesener med røtter i norske fabler og norrøn mytologi, pakket inn i en akkurat lang nok opplevelse for å sette et godt og fælt inntrykk.”

http://antagonist.no/

TTW_Screenshot4

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.