SINDRI OG KIKI SPILLER SKREKKFILMMUSIKK

Det blir god og nifs stemning når Sindri og Kiki spiller kjent skrekkfilmmusikk fra en mengde av klassiske filmer mellom visningene både fredag og lørdag. Det loves mye creepy atmosfære når slagere fra klassiske filmer blir fremført. Uten å røpe for mye snakker vi her filmmusikk som garantert har gitt deg gåsehud før. Tenk deg selv dine favoritter av filmmusikk bli fremført på gitar, vokal og cello live på scenen. Det er nemlig få instrumenter som kan skape skumlere atmosfære enn en cello. Sindri er kjent fra band som Dog Almighty, Farout Fishing og Mirramaze og tar for seg gitar og vokal. Kiki spiller cello og er kjent fra blant annet Mirramaze.

https://www.facebook.com/Sindrimusic

sindre

kiki

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.