TAKK TIL ALLE SOM KOM PÅ OSLO FRIGHT FEST 2015

Takk til alle som kom å besøkte Oslo Fright Fest 2015 denne helgen! Stor takk til alle frivillige, alle på Rockefeller, Another World Entertainment, Film & Kino, FOX Norge, Symbolic Ink Tattoo Studio, Filmjunkiene, Sindri og Kiki, Tegneoppdrag, Antagonist / Through the Woods, Trippel-M, Aye Aye Club, Attack of the Killer Kast, folkene bak filmene “Bredo Greve – Filmrebell”, “Svart Snø”, “O’ Hellige Jul”, “Gisela: Herskerinne av Victoria Terrase”, “Autumn Harvest”, “Fallen”, “Hypnagogia” og “Huset” som alle kom på besøk, og til alle de andre filmene vi på programmet. Takk til alle andre som har hjulpet til for å klare å lage Oslo Fright Fest 2015 og til alle de jeg ikke har nevnt her. Størst takk til alle skrekkfilm-fans som tok seg turen og gjorde dette til en uforglemmelig helg. Vi hadde det kjempemoro og håper at alle andre også hadde det!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.