Movies

BODOM (Finland, 2016)
90 min, Regi: Taneli Mustonen – Finsk tale, engelsk tekst – 18 år

NO HAPPY CAMPERS HERE…
Enhver campers verste mareritt fant sted ved innsjøen Bodom i Finland i 1960 når fire tenåringer ble knivstukket til døde, mens de sov i teltet. Årene gikk og den uløste saken har blitt en legende. En skummel bålhistorie fortalt fra generasjon til generasjon.
Nå, en gruppe tenåringer drar til innsjøen for å telte og rekonstruere saken minutt for minutt i håp om å løse mordet. Når natten faller på viser det seg at ikke alle har den samme hensikten.
Bodom hadde finsk kinopremiere i august til gode tall og er en del av felleskapet Nordic Genre Invasion

31 (USA, 2016)
102 min, Regi: Rob Zombie – Engelsk tale, utekstet – 18 år

DEATH IS THE ONLY ESCAPE!
«In hell everybody loves popcorn». Sitatet fra Doom-Head er I seg selv vært å se 31. Regissøren og rockemusikeren Rob Zombie er tilbake med en syk form for selskapslek for adelen. En sirkus/tivolitropp på fem blir fanget i et nedlagt industrilokale der de blir pent nødt til å delta i spillet 31. Reglene er enkle. Overlev i 12 timer! Det er ikke så enkelt når en gjeng sadistiske klovner konstant prøver å ta livet av deg.

BASKIN (Tyrkia, 2016)
97 min, Regi: 102 min Regi: Can Evrenol – tyrkisk tale, norsk tekst – 18 år

ENTER A WORLD OF MADNESS AND SUFFERING
En politipatrulje undersøker en forlatt bygning, og ender plutselig midt i en satanistisk sort messe. Snart viser det seg at døren til bygningen i realiteten er en port til Helvete. Basert på Evrenols fryktinngytende kortfilm med samme navn, og med like mengder Clive Barker og Dario Argento blandet med H. R. Gigers surrealistiske skrekkunst, byr «Baskin» på en marerittaktig samling scener som vil sjokkere selv den mest herdede horrorfan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *